Reisbureau “This is Holland!”

Het laatste thema van dit jaar alweer: Ons reisbureau. Voor al uw dagjes en weekendjes uit in eigen land. Twee specialisten per provincie. En twee voor Amsterdam. Want daar is zoveel te doen!

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen. En we weten veel! Pretparken, dierentuinen. Maar ook mooie steden. Wadlopen, stoomtreinen, de Euromast, we vertellen u er alles over. Wist u dat er wel eens iemand vermoord is op de Martinitoren? En dat u -jammer  maar helaas- geen voet op  Rottumerplaat mag zetten? Heeft u wel eens gehoord van de watersnoodramp van 1953? Wist u dat Nederland het enige eiland ter wereld heeft dat op het vasteland ligt? Dat we meerdere mooie plekken hebben die op de Werelderfgoedlijst van de Unesco staan?

Nee he? Wist u niet. Wij vertellen u er alles over. En vaak vertellen we u er ook even bij hoelang het rijden is vanuit Amsterdam en wat de toegangsprijzen zijn. Want “This is Holland” is het betere reisbureau.. (dat eigenlijk ook een plek verdient op de Werelderfgoedlijst)

Vandaag hingen we voor het eerst de provincievlaggen uit op onze bureaus, om een beetje te oefenen (en te constateren dat we nog veel meer willen weten….).