Zo typeren ouders onze school:

“Kleine school met veel persoonlijke aandacht, goede sfeer, goede leerprestaties, zeer enthousiast docentencorps, goede directeur, themagericht.”

“De Zuiderzee is een goede school.”

“Een kindvriendelijke school. Vooral het werken met thema’s is erg leuk voor de kinderen. Goed benaderbare leerkrachten.”

“Een school waar hard wordt gewerkt en waar men oog heeft voor het kind. Enthousiaste leerkrachten. Geen dwingonderwijs. Een school waar ruimte is voor meer dan alleen schoolse vakken.”

“Zeer prettige school met een duidelijk anti-pestbeleid. Besteedt veel aandacht aan taal en media, zelfstandigheid en zelf durven onderzoeken en voor de klas durven spreken. Ook erg fijn dat er vanaf jonge leeftijd aandacht wordt besteed aan de Engelse taal, werken met computers en onderzoeksvragen. Erg blij met de plus-boekjes en plus-werkzaamheden en de aandacht voor lezen.”

“Prettige, vriendelijke en kwalitatief sterke school.”

“Goede school. Een gemengde school waar alle leerlingen in een rustige klas goed onderwijs krijgen. Staat midden in de maatschappij en is dus een goed voortraject voor de middelbare school.”

“Een school die goed oplet wat een leerling nodig heeft om beter te kunnen leren.”

“No-nonsense school waar kwalitatief heel goed onderwijs wordt gegeven op een hele leuke manier. Spelenderwijs en met aandacht voor alle soorten kwaliteiten van kinderen.”

“Prettige sfeer, goede mix van de populatie. Doen veel om de kinderen een mooie beleving mee te geven en zijn zelfkritisch. Ik raad de school zeker aan aan anderen.”

“Great mix of children from all backgrounds. A nice small school. I am happy with the Zuiderzee. I like the village feel it has.”

 

[Bron: tevredenheidspeiling 2016]