Misha wint 3e prijs Nationale voorleeswedstrijd

Blog:
Ik ben Misha en ik zit in groep 7A. Een paar maanden geleden heb ik gewonnen met de voorleeswedstrijd van onze school.

Op zaterdag 16 februari was de 2e ronde waarbij ik moest voorlezen tegen kinderen uit de regio´s, Amsterdam, Zuid  Oost/IJburg. 

Ik ging met mijn familie naar een bibliotheek en we gingen met de trap naar boven. We kwamen terecht in een heel klein zaaltje met stoelen, een tafel voor de jury en een grote stoel voor de voorlezers.  

Ik was als laatste aan de beurt en dat vond ik best spanend.
Ik las voor uit de Griezels van Roald Dahl. Daarna gingen de jury´s overleggen. We werden wat rustiger gemaakt met een grappig toneelstukje, waar wij zelf in mochten spelen. Wij waren klaar en de jury ging de uitslag vertellen. Ik werd 3e van de 11 kinderen die meededen en ik was de enige school van IJburg. Wij kregen een oorkonde van De Nationale Voorleeswedstrijd en oordopjes.
De winnaar kreeg er alleen nog een envelop bij. Ik was heel blij!
 

Wij zijn heel trots op Misha dat zij voor onze school heeft meegedaan aan de voorleeswedstrijd! 🙂