Hé! We zijn weer begonnen, hoor!

De eerste week zit er alweer op. Een warme week… ja, dat zeker! Maar ook een belangrijke week. We zagen elkaar weer terug na een heerlijke lange vakantie en we hebben heel veel nieuwe kinderen op school! We moeten weer even wennen, aan elkaar snuffelen. En ja, we hebben ook een nieuwe juf of meester!

Wat we in zo’n eerste week nog meer doen? Nou…. werken… meteen aan de bak… best wel weer leuk eigenlijk. En we vertellen over ons zelf. Groep vier maakte portretten. Die gaan ze ophangen met de tekst: “Wij zijn groep 4!”  Groepsvorming,  dat is belangrijk. En ze zochten ook hun eigen kwaliteiten erbij.  Misschien ben je sportief, of heel rustig of juist een beetje druk of misschien heel grappig (haha) of een echte doorzetter. Misschien ben je wel heel aardig…. Goed om te weten wie je bent….

En iedere groep maakt zijn regels. De regels  op de foto zijn van groep vijf. .Met elkaar hebben ze nagedacht wat de belangrijkste regels zijn om een fijn jaar te hebben.

Bij gym werkt meester Joey aan het samenwerken. Allemaal in een kring, handen vast en werk de hoepel zonder elkaar los te laten door de hele kring. Je kan elkaar dan helpen….  Nee! Het is geen wedstrijd (wedstrijden zijn mega-leuk, maar nu even niet). Kunnen jullie het ook zonder te praten? Offe… met je ogen dicht?

Het nieuwe schooljaar is dus goed begonnen….. We gaan ervoor!