Een Harry Potter-feest om nooit te vergeten!

Het gonsde al een tijdje door de lucht…. het Harry Potter-feest komt eraan! Er werden vlaggen geschilderd, kaarsen opgehangen, de sneeuwuil Hedwig verscheen, posters….  Dreuzels veranderden langzaam maar zeker in tovenaarsleerlingen, tovenaars, Harry Potters, Hermelientjes…. De Zuiderzeeschool mocht zijn eerste letter behouden, maar moest de rest van zijn naam toch opgeven: ZWEINSTEIN werd het!

20 september 2019 werd een dag om nooit meer te vergeten. Goochel-shows, streetdance-lessen, toverstokken versieren, stropdassen strikken, gezichten schminken, gifdrankjes drinken, een professionele photobooth,… en eten, heel veel eten! (Tot bloederige cakes toe..) En natuurlijk genoten wij van het enige en echte zwerkbaltoernooi onder de bezielende leiding van -wie kent hem niet – Meester Joey! En dat allemaal onder toezicht van een stralende zon…

Een feest om nooit meer te vergeten. We hebben genoten… van de peuters van Partou tot de pubers in groep acht. Maar ook de meesters en de juffen…. en wat dacht u van de ouders?

Dank en hulde aan de oudervereniging! Want we weten allemaal hoeveel energie en tijd de voorbereiding gekost heeft!