Doorlopende activiteiten

2016-04 Folder Rekenbuddy’s (rekenhulp voor thuis)

 

 

Aanbod activiteiten schoolvakanties

Activiteiten OBA IJburg

 

Vakantieprogramma Partou BSO

2018-12 Programma kerstvakantie 2018 Partou Kinderopvang

Vakantiekampen – SummerCamp; leer Engels in de zomervakantie

Summer Camp is de leuke vakantieweek geheel in het Engels.
De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en gaan op met de Engelse taal aan de slag.
Door middel van creativiteit, sport, dans, zingen en ook een deel les in het Engels zijn de kinderen op leuke praktische manier met Engels bezig.
Onze ervaring is dat deze ontspannen manier er juist voor zorgt dat kinderen veel opsteken van deze vijf dagen.

Summer Camp is voor alle kinderen van de basisschool: Groep 1 t/m Groep 8*.

Summer Camp Amsterdam: IKC Zeeburgereiland, Faas Wilkesstraat 451, Amsterdam

Summer Camp Amstelveen: Michiel de Ruyterschool, Laan van Rozenburg 6, Amstelveen
Kosten 5 dagen Summer Camp:€ 285,- Aanmelden: www.summercamp.nl/locaties

 * Voor de jongeren uit groep 8 die een extra uitdaging nodig hebben is er Teen Camp. Op het prachtige Kasteel Assumburg of Landgoed Rhijnauwen.

Jongeren uit de hele wereld komen hier bij elkaar om hun Engels verder te verbeteren en een fantastische tijd te beleven.
Voor de ene leerling een wenselijke verbetering van de Engelse taalkennis, voor deandere leerling de mogelijkheid om de kennis van het Engels toe te passen in een internationale omgeving.
Kosten 6 dagen Teen Camp intern € 785,- Aanmelden: www.summercamp.nl/teencamp/

Vakantiekampen – De Ster – zomerkamp voor kinderen die meer zelfvertrouwen willen krijgen

Wat doet Stichting De Ster? De Ster organiseert vakantiekampen voor kinderen van 7 tot 17 jaar. Tijdens deze kampen wordt op een speelse, sportieve en pedagogische manier gewerkt aan de ontwikkeling van kinderen. Na zo’n week gaan de kinderen met meer zelfvertrouwen, zelfinzicht, weerbaarheid, betere sociale vaardigheden, nieuwe vrienden en mooie herinneringen naar huis.

Het aanbod van De Ster is laagdrempelig, preventief en effectief. Er wordt gewerkt met methoden en technieken met een gedegen wetenschappelijke basis; denk hierbij aan: cognitieve gedragstherapeutische technieken, emotie-regulatietechnieken en oplossingsgerichte therapie. Uitgangspunten tijdens kamp zijn altijd het talent van het kind en een positieve benadering.

Voor wie? Het –wetenschappelijk bewezen- programma is ontwikkeld voor kinderen die in hun dagelijks leven dermate onzeker zijn, dat zij hier hinder van ondervinden. Wij hebben verschillende kampen die afgestemd zijn op de leeftijd en behoeften van de verschillende doelgroepen: Startkamp voor 7 en 8 jarigen, Sterkamp en Maankamp voor 8-12 jarigen, Sterk ID voor aanstaande brugklassers en een kamp speciaal voor middelbare scholieren (13-17). De kampen duren 6 dagen, behalve Startkamp, deze duurt 4 dagen (meer info zie bijlage)

Startkamp is nieuw in ons aanbod en is uniek omdat het zich richt op het jonge kind (7 en 8 jaar). Tijdens dit kamp is er naast ontzettend veel spel en plezier ook  aandacht voor ouders.  Deze krijgen een uitgebreide ouder-kindtraining.

Voor meer informatie over onze doelgroep en de kampen zie de bijgevoegde informatie en de folder of kijk op www.stichtingdester.nl. Of bel voor meer informatie of met vragen naar 020-4281230, of mail: coaches@stichtingdester.nl