header

Nieuwsarchief


facebookTwitter

Buitenschoolse opvang en activiteiten op IJburg

De kinderen van ABBS de Zuiderzee gaan naar verschillende organisaties voor buitenschoolse opvang.

De meeste kinderen gaan naar het inpandige Partou Brigantijnkade of naar Partou Windkracht 10, naar de Kindervilla (verderop in de straat) of naar de Kleine Wereld (op het andere Steigereiland). Sinds kort zit daar ook een vestiging van UniKidz

Informatie die wij als school krijgen van de organisaties voor BSO en die voor onze ouders en kinderen van belang of handig is, delen we op deze pagina.

In vakantieperiodes en tijdens studiedagen kunt u bij deze organisaties vaak ook een losse dag afnemen.

De Kleine Wereld biedt ook voorschoolse opvang.

Ook informatie over andere buitenschoolse activiteiten krijgt op deze pagina een plek.

2016-01 Informatie Partou BSO Brigantijnkade

2016-04 Folder Rekenbuddy’s (rekenhulp voor thuis)

2017-06 SummerCamp1 2017-06 SummerCamp2 (Engelstalig zomerkamp op IJburg)

2017-07 Activiteiten OBA IJburg september (Activiteiten in de bibliotheek op IJburg)

17-7 Informatie Unikidz

flyer bso unikidz lage resolutie

Mad Science Zomerkamp

5 Oktober opvang tijdens staking bij Unikidz

Op 5 oktober is er een landelijke staking in het onderwijs en zijn veel basisscholen gesloten. UniKidz opent graag haar deuren van locatie Steiger van 07.30 tot 14.30 uur voor kinderen die normaal gesproken niet naar de opvang van UniKidz komen zodat u niet thuis hoeft te blijven.

Deze dag organiseren we allemaal leuke activiteiten, zoals STEAM (Science, Technology, Engineering, Art & Mathematics), boogschieten, lasergamen, een kookactiviteit en nog zoveel meer. We bieden deze dag van 07.30 tot 14.30 uur aan voor € 25,- per kind. Aanmelden kan door bijgaand formulier uiterlijk 29 september ingevuld retour te sturen naar informatie@unikidz.nl. Er is beperkte capaciteit dus vol is helaas vol. Pas nadat u van ons via de mail een bevestiging heeft ontvangen kunt u uw kind op 5 oktober brengen.

Als u alvast een impressie wil krijgen van onze locaties en activiteiten dan kunt u klikken op deze link of kijk op www.unikidz.nl.

Op deze manier hopen we u van dienst te kunnen zijn. Indien u vragen heeft dan horen wij dit graag via informatie@unikidz.nl of 020-4165691.

afstemmingsformulier wendag 5 oktober

Met vriendelijke groet,

Team UniKidz