header

Nieuwsarchief


facebookTwitter

Groep 6-7 B

Welkom op de groepspagina van groep 6-7 B van meester Robert en juf Sigrid

Sinterklaasfeest in groep 6/7

Op 5 december hebben we weer het Sinterklaasfeest gevierd. Iedereen had zijn uiterste best gedaan bij het schrijven van mooie gedichten en het maken van super creatieve surprises! We hebben het heel gezellig gehad en zijn nu nog steeds misselijk van al die pepernoten!

De wereld in!

Vorige week hebben we twee uitstapjes gehad. We zijn op dinsdag naar de OBA geweest om te leren wat bronnen zijn. We hebben geleerd hoe je bronnen kunt zoeken en hoe je erachter kunt komen welke bron je kunt gebruiken. Op woensdag hebben we moskee IJburg bezocht om meer te leren over de Islam.

Schooltuin

Afgelopen vrijdag 6 oktober was al weer de laatste buitenles. We hebben alles geoogst wat nog in de tuin stond. Hoogtepunt was de WinterWortelWedstrijd. De zwaarste wortel van onze school was van David. Hieronder ziet u de foto’s. In november komen nog twee binnenlessen om het schooltuinjaar af te sluiten.

 

Op de schooltuin maakte we afgelopen vrijdag lekkere verse groentesoep. Iedereen had zijn eigen taken. Hieronder de foto’s van de groep van meester Robin.

Boeket bloemen maken in de schooltuin

 

Naar 7A